Velkommen!

Velkommen til vårt bryllup!
Vi gifter oss 1 august 2009 og her på denne siden kommer vi til å skrive alt om forberedelser frem til den store dagen:)
Selvfølgelig holder vi noe hemmelig;) Kan jo ikke avsløre alt. hehe..

onsdag 15. april 2009

Det nærmer seg!

Ja, dagen nærmer seg med stormskritt og vi har enda mye igjen å gjøre. Vi har nok kontroll på et vis, men jeg skulle så gjerne vært ferdig med alt nå jeg :P
Mye er i boks og det skjer ting hele tiden. I morgen skal vi i møte med bartender og han som mest sansynlig skal være kokk for dagen. Skal diskutere litt av hvert med de.
Vi må få et møte med fotografen, må bestille prøvetimen hos frisøren. Hun skal på ferie og er tilbake dagen før dagen så vi må ha prøvetime 3-4 uker før bryllupet! Hadde ikke hatt noe imot å hatt prøvetime nå jeg :P
Finne kjole til Ann Helén, dress til Espen, få ut alle invitasjonene ikke minst!!!, bordkort og slikt må bli ferdig, bestemme oss for pynting( Et evig dilemma for Cathinka, vanskelig å bestemme seg), finne litt småplukk som er viktig å ha med i et bryllup, brudevals- hva skal vi gjøre med den!?! ;) og litt mer småplukk. Så vi har litt igjen, men de store store tingene er i boks heldigvis:)
Brudekjolen er kommet langt nå så nå gleder Cathinka seg til å få prøvd den igjen:D Det blir gjort innen kort tid.

Vi teller fremdeles i måneder, men det går jammen meg fort til at vi snart teller i uker og dager!!
Selv alt stress og mas så gleder vi oss veldig til den store dagen vår! Tiden har kanskje gått litt vel fort. Føles ihvertfall slik nå når det nærmer seg og nærvene begynner så smått å komme.
Espen tar det heller rolig. Er nok mest Cathinka som stresser! Vil få alt gjort med en gang.

Ønskeliste vil bli lagt ut i nærmeste fremtid her på bloggen:)
Både en liste og noen linker til tilbords og christiania glassmagasin hvor vi skal legge ut ønskelister hos.

Ingen kommentarer: